IT-lösningar

Full tillgänglighet
– var och när du vill

Du behöver inte oroa dig mer. När Remote24 har fått ditt förtroende kan du arbeta var och när du vill. Du har full tillgänglighet till din information från samma skrivbord som du hade tidigare. Skillnaden är att du inte behöver vara på kontoret, inte ens vid din egen dator. Du kommer åt alla dina hemliga affärsdokument ändå.

Remote24 snabba implementationsmodell COPY – PASTE – PUSH gör att din verksamhet inte tappar fart. Vi hanterar alla typer av affärssystem och programvaror, även egenutvecklade speciallösningar. Remote24 har högsta säkerhetsklassificeringen på våra datacenter. All din information är i tryggt förvar och nås endast av dem som har din personliga tillåtelse.

shutterstock_119910187-beige-landscape

Cloud lösningar

All IT i ditt eget moln. Gränslösa skrivbord. Supersäkra servrar. Oavsett affärssystem eller programvara. Det har aldrig varit enklare att strunta i sina IT-bekymmer. Vi kallar det COPY – PASTE – PUSH

Dedikerade datacenter

Är ni en multinationell koncern? Arbetar ni i en egenutvecklad eller speciell programvara? Har ni mängder av egna servrar som ni inte längre vill serva? Remote24 kan allt om speciallösningar och är kompromisslös när det gäller funktionalitet. Oavsett storlek.

Datacenter

Vårda patient­säkerheten

Arbetar du inom sjukvården? Hanterar du känslig information? Har du höga säkerhetskrav för att upprätthålla integritetsskyddande patientsäkerhet? Remote24 arbetar med högklassiga säkerhetskrav och en mängd kunder inom vård och omsorg runt om i världen.

Betallösningar

Handlar du med känslig information? Har du säkerhetskrav på din verksamhet som styrs av Finansinspektionen? Remote24 arbetar med företag och institutioner inom bank och finans. Vi har alla säkerhetsklassificeringar för att arbeta med den typen av känslig information.