IT-leverantör sedan 2010

Som IT-leverantör erbjuder vi skräddarsydda IT-tjänster och hjälper dig att ta hand om alla dina IT-bekymmer så att du kan fokusera på att driva ditt företag. Vi är ett IT-bolag med tekniska experter och ingenjörer som arbetar tillsammans för att erbjuda den bästa IT-lösningen för just ditt företag. Vi är helt oberoende och erbjuder en mängd olika IT-tjänster samt hanterar alla typer av affärssystem, programvaror och speciallösningar.

Vår långa erfarenhet som IT-leverantör inom IT-lösningar möjliggör att vi kan erbjuda ett tryggt och kompromisslöst hostingkoncept där du får global tillgång till alla dina affärsdokument som ligger säkert i våra skyddsklassificerade datacenter. Vi förstår att IT-installationer och övergångar kan vara komplicerade och tidskrävande, men med vår installationsmetodik COPY – PASTE – PUSH kan du vara säker på att det går snabbt och säkert.

Våra IT-tjänster är skräddarsydda för att passa just dina behov och krav. Alla användare behåller sina skrivbord, får tillgång till all information som de är behöriga till och kan fortsätta arbeta som vanligt. Vår erfarenhet och tekniska utveckling gör att vi kan säkerställa tillgänglighet, tillförlitlighet och integritet utöver det vanliga.

Du kan vara säker på att vi alltid arbetar för att du ska få den bästa IT-lösningen som möjligt, och att dina data alltid är säkra och skyddade. 

Om oss som IT-leverantör

Remote24 är en ledande IT-leverantör som har dedikerat sig till att leverera exceptionella IT-lösningar och tjänster till våra kunder. Vi förstår att i dagens teknikdrivna värld är en pålitlig och effektiv IT-infrastruktur avgörande för företagets framgång. Med vår expertis och erfarenhet inom olika IT-områden kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar som möter de specifika behoven hos varje kund. Oavsett om det gäller nätverksinfrastruktur, serverhantering, molntjänster, cybersäkerhet, programvara eller kundsupport, strävar vi alltid efter att överträffa förväntningarna och leverera högkvalitativa tjänster.

Vi är väl medvetna om vikten av säkerhet i dagens digitala landskap. Därför fokuserar vi på att erbjuda robusta säkerhetslösningar för att skydda våra kunders system och data. Genom att tillhandahålla brandväggar, antivirusprogram, säkerhetskopiering och återställningstjänster samt genom att övervaka och reagera på säkerhetsincidenter, strävar vi efter att skapa en trygg IT-miljö för våra kunder.

Välj Remote24 som din IT-leverantör och få tillgång till vårt breda utbud av professionella IT-tjänster. Vi strävar alltid efter att överträffa förväntningarna och leverera enastående resultat. Lita på oss för att hantera din IT-infrastruktur så att du kan fokusera på att driva din verksamhet framåt.

Vi är stolta över att kunna erbjuda en personlig och lyhörd support. Om du behöver hjälp med IT-tjänster är du alltid välkommen att ringa oss på 031-352 81 00 och prata med en lyssnare. Vi ser fram emot att hjälpa dig.

it-leverantör

Remote24 - En del av R24 Group

R24 Group består av IT-bolagen Remote24, Netigrate, Argonova samt fastighetsbolaget R24 fastighet med kontor i Göteborg och Borås. Företagsgruppen levererar IT-drift, kundsupport, Microsoft 365-anpassningar samt SEO och webbutveckling till drygt 900 kunder.

Remote24 logotyp
Logotyp netigrate
logotyp argonova

16 medarbetare & över 900 kunder

Våra kunder är vårat fokus. Tillsammans arbetar vår teknisk expertis och ingenjörer tätt tillsammans vilket gör att vi kan leverera kvalitet i både genomförande och snabb leverans. 

Du hittar oss på våra två kontor på Vasagatan i Göteborg eller i Textile fashion center på Skaraborgsvägen i Borås. 

Certifieringar

Genom Argonova är vi certifierade som Google Partner. Google Partner certifieringen är en trygghet för våra kunder och visar att vi har kompetens och kunskap inom Google Ads.

Jobba hos oss

Är du redo att ta nästa steg i karriären? Se våra lediga tjänster och läs mer om vad som krävs för att jobba hos oss

Finns det inget utannonserat jobb som passar dig just nu är du välkommen att skicka en spontanansökan. Vi stämmer av de ansökningar vi fått regelbundet och återkommer till dig om vi ser en möjlighet till ett passande jobbförslag.

Grandin ITC gick samman med IT-bolaget Remote24 i mars 2022.

För ytterligare information kontakta:

Jonas Carlsson, förvärvsansvarig Remote24, 0707-53 11 15