Från IT
till tillit

Hos Remote24 slipper du alla dina IT-bekymmer. Vi erbjuder ett kompromisslöst hostingkoncept där du får global tillgång till alla dina affärsdokument som ligger säkert i våra skyddsklassificerade datacenter.

Remote24 är en helt oberoende leverantör som hanterar alla typer av affärssystem, programvaror och speciallösningar.

Vår installationsmetodik COPY – PASTE – PUSH är snabb och säker. Alla användare behåller sina skrivbord, får tillgång till all information som de är behöriga till och kan fortsätta arbeta som om inget hade hänt.

Vår långa erfarenhet och tekniska utveckling gör att vi kan säkerställa tillgänglighet, tillförlitlighet och integritet utöver det vanliga. Det är så din IT blir din tillit.

Välkommen att prova oss! Ring 031-352 81 00 och prata med en lyssnare.

"datacenter"

Remote24 - En del av R24 Group

R24 Group består av IT-bolagen Remote24, Netigrate, Argonova samt fastighetsbolaget R24 fastighet med kontor i Göteborg och Borås. Företagsgruppen levererar IT-drift, kundsupport, Microsoft 365-anpassningar samt SEO och webbutveckling till drygt 900 kunder.

Certifieringar

Genom Argonova är vi certifierade som Google Partner. Google Partner certifieringen är en trygghet för våra kunder och visar att vi har kompetens och kunskap inom Google Ads.

Jobba hos oss

Är du redo att ta nästa steg i karriären? Se våra lediga tjänster och läs mer om vad som krävs för att jobba hos oss

Finns det inget utannonserat jobb som passar dig just nu är du välkommen att skicka en spontanansökan. Vi stämmer av de ansökningar vi fått regelbundet och återkommer till dig om vi ser en möjlighet till ett passande jobbförslag.