Swish utbetalningar

Swish har tagit sig in i alla svenskars mobiltelefoner och blivit en viktig del i vardagen. Swish har möjliggjort för oss att på ett smidigt och säkert sätt kunna genomföra och ta emot betalningar via mobilen. 2014 blev det även möjligt för företag att kunna ta emot betalningar via Swish.

Vi på Remote24 kan hjälpa dig som företagskund att enkelt komma i gång med Swish för både utbetalningar och inbetalningar via företaget!

swisha med mobilen

Swisha företag - här och nu!

För att kunna erbjuda våra kunder en bättre helhetslösning har vi på Remote24 blivit teknisk leverantör till Swish. Detta innebär att vi förenklar hela integrationen för våra kunder och tar ett helhetsansvar när det kommer till våra kunders integration med företagets betallösningar.

För er som vill kunna göra både in- och utbetalningar via företaget kan ni enkelt välja oss som teknisk leverantör hos bankerna Swedbank, SEB, Nordea , Danske Bank, Länsförsäkringar och Handelsbanken. När du ansluter företaget till vår Swish-tjänst kan du med säkerhet veta att vi erbjuder höga säkerhetskrav, samtidigt som Swish överföringen genomförs smidigt.

Swisha B2B
swish_utbetalning

Kostnader för Swish utbetalningar

Har du ett stort eller mindre företag? För oss är det viktigt att ge alla möjligheten att interagera Swish med sina utbetalningar. Där av erbjuder vi skräddarsydda lösningar utifrån dina behov.
 
Har du större behov än så? Låt oss ta ett möte ihop för att se hur vidare vi kan hjälpa er.
 

Våra Swish Integrationer

Swish betalningar för e-handel

För dig som driver e-handel och vill kunna ta betalt med Swish i er e-butik erbjuder vi en förenklad kundupplevelse som leder besökaren närmare till ett köpbeslut.

Har ni önskningar att använda er av en skräddarsydd lösning för just ditt företag?

Swish integration med affärssystem och webb

Vi på Remote24 hanterar alla typer av affärssystem. Vilket gör att vi kan erbjuda anpassade lösningar för ditt företags swish integration.

Är ditt företag i behov av en skräddarsydd lösning?

Kontakta oss så berättar vi hur vi kan hjälpa dig!

Fördelar med Swish utbetalningar

Det finns många fördelar med att integrera Swish utbetalningar i sin verksamhet. Nedan listar vi några fördelar som vi vill dela med oss av.

Användare

Begränsa vilka som har tillgång till tjänsten och bestäm maxbelopp för användarna.

Avstämnings­underlag

Vilka transaktioner har genomförts? Skapa enkelt ett Excel -format för att kunna genomföra en avstämning.

Begränsad åtkomst

För att öka säkerheten kan företaget välja endast vissa IP-adresser som skall få åtkomst till tjänsten för Swish utbetalningar.

Fullständigt namn

Visas när en transaktion genomförs. Detta resulterar i minskade felutbetalningar.

Inloggning

Logga in i vår tjänst och skicka pengar utan BankID

Enkelhet

Swish så är det klart!

Grandin ITC gick samman med IT-bolaget Remote24 i mars 2022.

För ytterligare information kontakta:

Jonas Carlsson, förvärvsansvarig Remote24, 0707-53 11 15