Vägen till din molntjänst

Copy-paste-push

Remote24 visar vägen till ditt företags molntjänster. Vår metodik gör det enkelt och smärtfritt att föra över befintliga system. Varje användare behåller sitt personliga skrivbord på datorn och når företagets affärssystem varifrån som helst, när som helst. Implementationen går fort så din verksamhet aldrig behöver stå still. Vår molnlösning gör att installationen av en ny användare går sex gånger snabbare än det gamla sättet med sladdar och lokala servrar.

Du har fullständig kontroll på vad det kostar: ett fast pris per användare och månad.

Välkommen till vår fjärrskrivbordstjänst! Vi erbjuder en säker och tillförlitlig lösning för företag som behöver ge sina anställda fjärråtkomst till sina arbetsdatorer från vilken plats som helst. Med vår fjärrskrivbordstjänst kan dina anställda få tillgång till viktig arbetsinformation och programvara från hemmet, på resande fot eller från andra platser utanför kontoret.

Vad menas med molntjänster

Molntjänster är en teknik där data och programvara lagras och hanteras på servrar som är placerade på avlägsna platser och som är tillgängliga via internet. Molntjänster kan användas för att lagra, bearbeta och dela data och programvara på ett effektivt och skalbart sätt.

En molnlösning kan inkludera allt från lagring och databasadministration till hosting och utvecklingsplattformar. Fördelarna med molntjänster inkluderar flexibilitet, skalbarhet, kostnadseffektivitet och lätt tillgänglighet. Istället för att behöva investera i dyra infrastrukturer och servrar, kan företag och organisationer använda molntjänster för att betala för det de behöver när de behöver det. Molntjänster har blivit alltmer populära på senare år och används idag av företag och organisationer över hela världen för att förbättra effektiviteten, minska kostnader och öka flexibiliteten i deras IT-infrastruktur.

Fördelarna med din egna molntjänst

 • Hög tillgänglighet
 • Fast kostnad per användare och månad
 • Hög servicenivå
 • Övervakning 24/7
 • Säker och kontrollerad lagring av affärsdata
 • Skräddarsydd backup till flera destinationer
 • Fungerar redan vid låga bandbredder
 • Skalbart

Här är vägen

 1. Genomgång/nulägesanalys
 2. Installation/testkörning
 3. Information till alla användare
 4. Flytt av e-postkonton
 5. Flytt av affärsdata
 6. Flytt av gemensamma och personliga dokument
 7. Go-Live med på-platsen-hjälp
 8. Uppföljningsmöte

FJÄRRSKRIVBORD, OCKSÅ KALLAT REMOTE DESKTOP

Välkommen till vår fjärrskrivbordstjänst! Vi erbjuder en säker och tillförlitlig lösning för företag som behöver ge sina anställda fjärråtkomst till sina arbetsdatorer från vilken plats som helst. Med vår fjärrskrivbordstjänst kan dina anställda få tillgång till viktig arbetsinformation och programvara från hemmet, på resande fot eller från andra platser utanför kontoret.

Vi använder en kraftfull och säker fjärrskrivbordsprogramvara som möjliggör enkel och smidig åtkomst till datorerna på avstånd. Du behöver inte oroa dig för komplicerade installationer eller konfigurationer, eftersom vår programvara fungerar sömlöst med de flesta operativsystem och är lätta att använda.

Förutom fjärråtkomst till arbetsdatorer kan vi också hjälpa dig med fjärrsupport och övervakning av dina datorsystem. Vi kan identifiera och åtgärda tekniska problem på distans, så att du kan minimera driftstopp och maximera produktiviteten.

Säkerhet är vår högsta prioritet, och därför använder vi avancerad kryptering och andra säkerhetsåtgärder för att skydda dina data och dina datorer från hot och attacker. Vi förstår vikten av konfidentialitet och integritet, och vi är fast beslutna att säkerställa att dina data alltid är skyddade och trygga.

Kontakta oss idag för att lära dig mer om våra fjärrskrivbordstjänster och hur vi kan hjälpa ditt företag att vara mer flexibelt och produktivt!

Vill du veta mer?

Fyll i dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig inom kort.

Grandin ITC gick samman med IT-bolaget Remote24 i mars 2022.

Precis som Grandin ITC har Remote24 byggt sin verksamhet på starka kundrelationer med kompetenta och engagerade medarbetare. Tillsammans blir vi en större aktör som ännu bättre kommer kunna serva våra drygt 900 kunder.

För ytterligare information kontakta:

Jonas Carlsson, förvärvsansvarig Remote24, 0707-53 11 15
Robin Grandin, VD Grandin ITC, telefon 0704-58 04 50