Dedikerade datacenter

Tänk på dina affärer istället för ditt serverrum

Det finns mycket att tjäna på att lägga ut sin serverpark i ett dedikerat datacenter. Du slipper hålla dig med specialistkompetens, hårdvara och mjukvara som gång efter annan måste uppdateras och du behöver inte allokera lokaler till dina serverrack.

Genom att låta Remote24 ta ansvaret för ditt företags hela serverpark slipper du allt detta. Vi garanterar att alla dina affärsdokument är i säkert förvar och tillgängliga endast för de användare som du har bestämt. Du bestämmer exakt hur vi ska lägga upp ditt dedikerade datacenter. Vi erbjuder speciallösningar som standard. Våra datacenter är certifierade enligt europeiska säkerhetsnormer och kvalificerar sig för finansiell, militär och medicinsk verksamhet.

Fördelarna med att outsourca datacenter

  • Fokus på företagets kärnverksamhet.
  • Mindre behov av intern specialistkompetens.
  • Kostnadsbesparingar genom energieffektiv miljö där du delar teknik och säkerhet.
  • Lägre kostnad för uppkoppling till kunder, leverantörer och samarbetspartners i samma datacenter.
  • Skalbarhet. Enkelt att växa eller krympa verksamheten.
  • Robust säkerhet i flera lager.
  • Dygnet runt-bemanning som säkerställer kontinuitet och tillgänglighet.
  • Reservström, (UPS) som definieras tydligt i en SLA (Service Level Agreement).

Remote24 – Säkrade datacenter

I dagens digitala ekonomi där informationsteknologin är hjärtat av all verksamhet, krävs en infrastruktur som står pall. Remote24 skapar och upprätthåller en säker, flexibel och tillgänglig datacentermiljö för alla typer av företag. Genom att låta oss sköta hela ditt IT-behov förbättrar vi tillgängligheten och prestandan på din hård- och mjukvara. Vi kan erbjuda högre säkerhet och ge dina medarbetare effektivare verktyg så att de bättre kan arbeta med ert affärssystem.
 

Flexibilitet och skalbarhet

Vi erbjuder både samlokalisering och server-tjänster. Dessa sträcker sig från ett enda rack till fullständiga datahallar – från så lite som 1 kW till flera megawatt. Vårt team kommer att hjälpa dig att bygga en lämplig miljö för servrar och IT-infrastruktur som du vill lokalisera inom datacentret.
 

Rådgivande strategi

Våra konsulter arbetar med dig för att utforma en skräddarsydd lösning som exakt möter dina behov.
 

Oöverträffad anslutning

Våra datacenter är hem för ett stort antal nav och internetknutpunkter (IXP) och vi driver våra egna dedikerade nätverk.
 

Överlägsen servermiljö

Vi utvecklar och distribuerar avancerade stödjande infrastruktur för att tillhandahålla tillförlitlig och konsekvent krafttillgång och kylning.
 

Högkvalitativ säkerhet

Vi erbjuder flera lager av säkerhet, genom fysisk säkerhet, biometri, CCTV och övervakning.

Vill du veta mer?

Fyll i dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig inom kort.