morris

Morris förlänger avtalet med Remote24

Klädföretaget Morris har sedan tidigare ett avtal med Grandin ITC gällande den dagliga driften av företagets IT. I och med Remote24:s förvärv av Grandin ITC har nu Morris förlängt överenskommelsen.

Det svenska klädföretaget Morris har gjort sig kända för sina preppy och färgglada herrkläder. Ett uppdrag som förfinar och skapar en attraktiv, klassisk och tidlös stil och låter konsumenterna bygga en hållbar garderob som förblir levande. Morris långa erfarenhet och aktiva arbete inom mode kräver en närvarande partner som levererar trygga tjänster och processer.

– Som företagets IT-leverantör är vårt uppdrag att vara en närvarande partner och stötta Morris i deras fortsatta arbete mot ett hållbart mode. En viktig faktor i vårt dagliga arbete är att leverera en trygg IT- miljö som hjälper Morris att kunna fokusera på det primära målet. Vi är otroligt glada över det förnyade förtroendet som företagets IT-leverantör och ser fram emot ett fortsatt fint samarbete – säger Joakim Alm, supportansvarig på Remote24.

Grandin ITC gick samman med IT-bolaget Remote24 i mars 2022.

För ytterligare information kontakta:

Jonas Carlsson, förvärvsansvarig Remote24, 0707-53 11 15