FJÄRRSKRIVBORD, OCKSÅ KALLAT REMOTE DESKTOP

Välkommen till vår fjärrskrivbordstjänst!

Vi erbjuder en säker och tillförlitlig lösning för företag som behöver ge anställda fjärråtkomst till sina arbetsdatorer från vilken plats som helst. Med vår fjärrskrivbordstjänst kan dina anställda få tillgång till viktig arbetsinformation och programvara från hemmet, på resande fot eller från andra platser utanför kontoret.

Vi använder en kraftfull och säker fjärrskrivbordsprogramvara som möjliggör enkel och smidig åtkomst till din affärsdata. Du behöver inte oroa dig för komplicerade installationer eller konfigurationer, eftersom programvaran fungerar sömlöst med de flesta operativsystem.

Förutom fjärråtkomst till affärssystemet kan vi också hjälpa dig med fjärrsupport och övervakning av dina datorsystem. Vi kan identifiera och åtgärda tekniska problem på distans, så att du kan minimera driftstopp och maximera produktiviteten.

Säkerhet är vår högsta prioritet, och därför använder vi avancerad kryptering och andra säkerhetsåtgärder för att skydda din data från hot och attacker. Vi förstår vikten av konfidentialitet och integritet, och vi är fast beslutna att säkerställa att din data alltid är skyddad och trygg.

Kontakta oss idag för att lära dig mer om våra fjärrskrivbord och hur vi kan hjälpa ditt företag att vara mer flexibelt och produktivt

Du har fullständig kontroll på vad det kostar: Ett fast pris per användare och månad.

För vilka företag passar fjärrskrivbord?

Fjärrskrivbordstjänster är en teknologisk innovation som erbjuder företag och organisationer en smidig och effektiv lösning för att hantera sina datorbaserade arbetsuppgifter på distans. Denna flexibla teknik har blivit alltmer populär och användbar, särskilt i det moderna affärsklimatet. Men vilka företag passar egentligen för fjärrskrivbordstjänster?

De flesta skulle vi säga. Kunder som använder vår fjärrskrivbordstjänst arbetar i branscher som industri, handel till fastigheter m.m.

morris logotyp
fraktkedjan logotyp
elvine logotyp

Utforska kraften med fjärrskrivbord

Fjärrskrivbordsteknologi erbjuder en kraftfull lösning för att smidigt komma åt affärsdatan från olika platser via internet. Den främjar flexibla arbetsmetoder och dynamiskt samarbete, med möjligheter att enkelt dela arbetsutrymmen och tillhandahålla teknisk support på distans.

Genom att centrialicera data på säkra servermiljöer minimeras risken för dataläckage och administrativa bördor. Dessutom möjliggör denna teknologi att äldre enheter kan anslutas till robusta fjärrservrar, vilket effektivt reducerar kostnader och behovet av upprepad infrastruktursinvestering.

Fjärrskrivbord fungerar sömlöst över olika plattformar och enheter, vilket har cementerat dess oumbärliga roll i dagens arbetslandskap. Denna anpassningsbara teknik är inte utan sina säkerhetsutmaningar. Ett säkert fjärrskrivbord kräver rigorös autentisering, genomgripande datakryptering och exakt kontroll över användarbehörigheter.

Med en palett av fördelar, inklusive flexibilitet, samarbetspotential och kostnadseffektivitet, har fjärrskrivbord blivit en integrerad del av modern arbetskultur. 

Vägen till ditt fjärrskrivbord

Copy-paste-push

Remote24 visar vägen till ditt fjärrskrivbord. Vår metodik gör det enkelt och smärtfritt att föra över befintliga system. Varje användare behåller sitt personliga skrivbord på datorn och når företagets affärssystem varifrån som helst, när som helst. Implementationen går fort så din verksamhet aldrig behöver stå still. Vår molnlösning gör att installationen av en ny användare går sex gånger snabbare än det gamla sättet med sladdar och lokala servrar.

Du har fullständig kontroll på vad det kostar: Ett fast pris per användare och månad.

Vart du än befinner dig

Med fjärrskrivbord har användarna möjlighet att enkelt arbeta från sina datorer var som helst där det finns en internetanslutning tillgänglig.

Användaridentitet styr åtkomsten till program och information för varje individ. Efter att ha loggat in i driftsmiljön, fungerar och upplevs tjänsten på samma sätt, oavsett vart i världen de befinner dig.

Fast kostnad

Verksamhetens IT-driftskostnader kan enkelt hanteras, vilket erbjuder en kostnadsstruktur som anpassas efter antalet användare i organisationen.

Genom att utnyttja denna lösning slipper ni investera i en egen IT-driftplattform, inklusive servrar och backup, vilket resulterar i betydande kostnadsminskningar. Företag sparar alltså in behovet av att ha intern personal för drift och underhåll.

Säkerhet & övervakning

Vår serverhall övervakas 24/7 och utgör ryggraden i vår verksamhet.

Vi erbjuder backuplösningar som säkerställer att din data kopieras till flera säkra destinationer. Vårt system är även konstruerat för att fungera smidigt även vid begränsad bandbredd, vilket innebär att du kan få åtkomst till din data när som helst samtidigt som du har full kontroll och säkerhet.

Luta dig tillbaka och låt oss sköta övergången

Ta det lugnt och överlåt ansvaret för en smidig övergång till oss. Vi tar hand om varje steg på vägen för att säkerställa att din övergångsprocess är bekväm och effektiv, så att du kan fokusera på din verksamhet.

  • Genomgång/nulägesanalys
  • Installation/testkörning
  • Information till alla användare
  • Flytt av e-postkonton
  • Flytt av affärsdata
  • Flytt av gemensamma och personliga dokument
  • Go-Live med på-platsen-hjälp
  • Uppföljningsmöte

Vill du veta mer?

Fyll i dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig inom kort.

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Läs om vår serverdrift

Grandin ITC gick samman med IT-bolaget Remote24 i mars 2022.

För ytterligare information kontakta:

Jonas Carlsson, förvärvsansvarig Remote24, 0707-53 11 15