anpassad serverdrift

Tänk på dina affärer istället för ditt serverrum.

Serverdrift är en kritisk del av alla IT-baserade verksamheter. Du behöver en stabil och tillförlitlig serverinfrastruktur för att dina IT-tjänster ska fungera som de ska. Remote24 har vi lång erfarenhet av drift och kan skräddarsy en lösning som passar just dina specifika behov. Vi förstår hur viktigt det är med hög tillgänglighet och att undvika avbrott, och våra tekniska experter och ingenjörer arbetar tillsammans dygnet runt för att övervaka dina servrar och se till att allt fungerar som det ska.

Vår helhetslösning inkluderar allt från driftsättning och övervakning till underhåll och uppgraderingar. Du kan känna dig trygg med att vi tar hand om allt, så att du kan fokusera på att driva dina affärer. Genom att lägga ut din serverpark i vårt dedikerade datacenter behöver du inte längre oroa dig för specialistkompetens, hårdvara eller mjukvara som ständigt behöver uppdateras. Vi garanterar att alla dina affärsdokument är i säkert förvar och endast tillgängliga för de användare som du har godkänt.

Vi på Remote24 erbjuder speciallösningar som standard och vi kan anpassa din lösning efter dina specifika krav. Våra datacenter är certifierade enligt europeiska säkerhetsnormer och kvalificerar sig för finansiell, militär och medicinsk verksamhet. Vi är alltid tillgängliga för att svara på frågor eller hjälpa till med eventuella problem som kan uppstå.

Säkerhet, tillgänglighet och pålitlighet är våra prioriteringar. Kontakta oss idag för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig att optimera din serverinfrastruktur och säkerställa att dina IT-tjänster fungerar som de ska. Vårt team av experter finns alltid tillgängligt för att ge dig råd och stöd. Med Remote24 kan du lita på att ditt företags drift är i trygga händer.

Fördelar med att outsourca serverdrift

Kostnads besparingar

Genom att outsourca datacenter slipper företaget kostnader för att bygga och underhålla en egen infrastruktur. Istället betalar företaget för den kapacitet och service som behövs.

Hög säkerhet och tillgänglighet

Ett dedikerat datacenter kan erbjuda hög säkerhet och tillgänglighet, med redundant strömförsörjning, backup och fysisk säkerhet. Dessa tjänster är ofta dyra att upprätthålla för ett företag på egen hand.

teknisk expertis

En dedikerad datacenterleverantör har ofta en djup teknisk kunskap och erfarenhet av att hantera och underhålla infrastruktur. Detta kan innebära en högre tillförlitlighet och prestanda än vad företaget skulle kunna uppnå på egen hand.

Skalbarhet

Genom att outsourca datacenter kan företaget enkelt skalera upp eller ner beroende på sina behov, utan att behöva investera i ny utrustning eller teknik.

fokus på kärnverksamheten

Fokus på kärnverksamheten: Genom att outsourca datacenter kan företaget frigöra resurser och fokusera på kärnverksamheten, istället för att hantera infrastruktur och tekniska problem.

Dygnet runt bemanning

Genom att outsourca datacenter slipper företaget kostnader för att bygga och underhålla en egen infrastruktur. Istället betalar företaget för den kapacitet och service som behövs.

Serverdrift

VI ERBJUDER EN TRYGG & SÄKER SERVERMILJÖ

I dagens digitala ekonomi där informationsteknologin är hjärtat av all verksamhet, krävs en infrastruktur som står pall. Remote24 skapar och upprätthåller en säker, flexibel och tillgänglig serverdrift för alla typer av företag. Genom att låta oss sköta hela ditt IT-behov förbättrar vi tillgängligheten och prestandan på din hård- och mjukvara. Vi kan erbjuda högre säkerhet och ge dina medarbetare effektivare verktyg så att de bättre kan arbeta med ert affärssystem. 

FLEXIBILITET OCH SKALBARHET

Vi erbjuder både samlokalisering och server-tjänster. Dessa sträcker sig från ett enda rack till fullständiga datahallar – från så lite som 1 kW till flera megawatt. Vårt team kommer att hjälpa dig att bygga en lämplig miljö för servrar och IT-infrastruktur som du vill lokalisera inom datacentret. 

RÅDGIVANDE STRATEGI

Våra konsulter arbetar med dig för att utforma en skräddarsydd lösning som exakt möter dina behov. 

OÖVERTRÄFFAD ANSLUTNING

Våra datacenter är hem för ett stort antal nav och internetknutpunkter (IXP) och vi driver våra egna dedikerade nätverk. 

ÖVERLÄGSEN SERVERMILJÖ

Vi utvecklar och distribuerar avancerade stödjande infrastruktur för att tillhandahålla tillförlitlig och konsekvent krafttillgång och kylning. 

HÖGKVALITATIV SÄKERHET

Vi erbjuder flera lager av säkerhet, genom fysisk säkerhet, biometri, CCTV och övervakning.

Vill du veta mer?

Fyll i dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig inom kort.

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Se våra IT-lösningar

Grandin ITC gick samman med IT-bolaget Remote24 i mars 2022.

För ytterligare information kontakta:

Jonas Carlsson, förvärvsansvarig Remote24, 0707-53 11 15